conĊ£inutul paginii

Voluntariat

2013-04-06 12.05.06Oricine poate sa devina voluntar si sa aduca o contributie, cat de mica, la lumea care ne inconjoara. Important este doar sa iti doresti acest lucru!

Cu totii avem cel putin un lucru la care ne pricepem suficient de bine; asadar, cu totii avem cel putin o abilitate, pricepere sau un talent pe care sa il putem pune in folosul unei persoane care are nevoie de ajutor, in folosul strazii, al cartierului sau orasului in care traim sau in folosul comunitatii in general. Totul este sa ne dorim acest lucru si sa gasim acea forma de organizare care sa ne ofere oportunitatea potrivita de a face acest lucru. Pentru o comunitate mai buna, pentru a fi mai fericiti si mai impliniti. Programele si proiectele noastre traiesc atata vreme cat vom pune cu totii umarul pentru a le ajuta sa mearga mai departe.

Asociatia “Familie Sanatoasa” a luat fiinta din dorinta de a ne aduce aportul la o mai buna si corecta intelegere a conceptului de stil de viata sanatos. Sanatatea vine din si de la noi, din felul nostru de a ne intelege nevoile, spiritul si modul de a evolua continuu. Si pentru aceasta militam.

Asociatia “Familie Sanatoasa” este o organizatie non-profit, activitatile asociatiei fiind sustinute din sponsorizari, prin autofinantare si voluntariat. Membrii fondatori detin solide competente si abilitati in domeniile: medical, psihologie, management performant, marketing si comunicare. Astfel, toate acestea si marea dorinta de a incerca sa ne aducem aportul la educarea noastra si a copiilor nostri in spiritul si directia unei frumoase si sanatoase conduite in viata, au dus la elaborarea unor proiecte/programe ce se vor desfasura in domeniul educational, sanatate, dar si entertainment. Va invitam sa ne urmariti, sa luati parte si sa fiti parte din proiectele noastre, sa ne cunoastem si sa crestem impreuna!

Obiectivul nostru principal este promovarea studiului, cunostintelor si metodelor in ceea ce priveste o viata santatoasa de familie, tot ceea ce inglobeaza acest lucru, protectia mediului si ecologie, educatie, informare si pedagogie, psihologie si suport emotional.

 

Trimite un mail la adresa contact@familiesanatoasa.ro cu datele tale de contact si inscrie-te voluntar in unul sau toate proiectele noastre. Esti anuntat despre desfasurarea proiectului si atunci cand poti fi de ajutor.

Ne onoreaza prezenta si implicarea ta alaturi de noi. Iti multumim!

K

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *