conţinutul paginii

A 14-a pădure – informații plantare 18 noiembrie 2017

20150514_114051Bună dimineata,
Data evenimentului destinat plantarii celei de-a 14-a Paduri Mic si Ecologist a fost mutata in ziua de sambata, 18 noiembrie 2017.
Ne vedem nevoiti sa facem acet anunt si aceasta modificare in program, din respect pentru toti partenerii, pentru a putea asigura un confort logistic cat mai bun tuturor participantilor la proiect si eveniment. Deoarece pentru data de 11 noiembrie sunt anuntate in localitatea Branesti inca 4 evenimente cu aproximativ acelasi profil, locatiile destinate parcarii masinilor si autocarelor noastre (adica a participantilor la evenimnetul Mic si Ecologist) au suprafete mult diminuate, ceea ce afecteaza mult confortul si conditiile de desfasurare a evenimentului.
Va așteptăm asadar, pe data de 18nov2017, la Branesti-Ilfov, conform program dedicat event, adică începând cu ora 11.00.
Traseu: pe autostrada A2 (Buc-C-ta) la km19, venind dinspre Buc, facem dreapta și conform indicatorului către politie, se trece pe sub un pod și se ajunge pe partea opusa a autostrăzii, astfel încât sa putem parca în parcarea dedicata și aflata lângă Secția de Politie Autostrăzi.
(Autostrada Bucuresti-Constanta, Branesti – in zona cu latitudine: 44,435618 si longitudine: 26,336516, parcarea autostrăzii A2)
De acolo, colegi AFS cat si padurari va vor indica si va vor orienta apoi catre drumul/potecile ce le vom străbate pe jos și care traverseaza padurea pana la loturile pregatite special pentru noi (1km mers pe jos prin pădure, aprox. 30 min mers lejer), loturi pe care se va naste noua Padurice Mic si Ecologist.

Va mulțumim! Si va asteptam cu mare drag, sa avem o zi minunata alaturi si pentru cei mici!

Meda Dobocan
Presedinte AFS