conţinutul paginii

PRIETENI DE SUFLET, oameni dragi ce sprijina viata proiectului MIC SI ECOLOGIST

20161113_113157O mica incursiune in lumea lemnului – de la micuta jucarie din casa bunicilor, saniuta cu care ne dadeam pe derdelus pana la parchetul si biroul cu caldura lui maronie ce ne asteapta zi de zi acasa – ar fi de-ajuns pentru a intelege de ce padurile ar trebui să devina marea noastra dragoste, a tuturor, fara varsta. Chiar daca recunoastem vadit sau nu, stim cu totii nu numai că lemnul si padurea ne influenţeaza viata, dar si ca acesta face parte din ea. Depinde doar de noi cum ne innobilam existenta prin fiecare esenta lemnoasa cu care ne inconjuram sau careia alegem sa ii dam viata.

Am invatat in timp ca natura si viata in esenta ei trabuie iubita, onorata, ocrotita. Durabilitatea ei, lafel ca cea a lemnului sta în mainile noastre si in ‘produsele’ pe care le folosim pentru a-i prelungi viata si a-i intensifica frumusetea.

Padurea si lemnul in particular ne vorbeste si ne rasplateste. Asa cum il tratam acum, asa va putea si el la randul lui sa ne ofere protectie pe termen indelungat si va putea dainui generatii de-a randul în preajma noastra. Dar cel mai important este ca fara paduri, oamenii ar inceta sa mai respire pentru ca noi respiram impreuna cu arborii care ne inconjoara. Pare banal, pentru ca nu constientizam acest aspect esential al vietii la justa lui valoare. Si asta trebuie sa le spunem tuturor, copiilor nostri cand ii ducem prima data la padure, prietenilor cand mergem in excursii ce ne umplu de bucurie si energie fara sa ne dam seama exact cand si cum anume. Padurea rasplateste fara a atrage atentia. Ea doar ofera parte din ea. Padurile fac parte din NOI! Deci esential este cata padure protejam si refacem, nu cata taiem. Iar cine intelege asta nu poate sta nepasator si cauta permanent cai pentru a se implica activ în reimpaduriri. Asa simt si fac si prietenii nostri de la savana (divizie FABRYO CORPORATION). savana nu sta deoparte, ci actioneaza! Multumesc dragii mei!

savana nu numai ca protejeaza lemnul ci il si innobilează oferind o gama de produse cu performante superioare si adaptate conditiilor climatice locale pentru protectia, conservarea si finisarea acestuia pentru a dainui in timp. savana devine parte din viata noastra, element suport si de ocrotire. Intocmai cum dragii nostri prieteni de la savana, au devenit partener constant si de extrem de mare ajutor in proiectul nostru Mic si Ecologist. Educam, invatam, plantam, iubim si rasplatim! Impreuna! Pentru copii, pentru viitor, pentru o viata frumoasa, pentru armonie, echilibru si caldura… Va multumim!

Succesul depinde de implicarea, daruirea si angajamentul fiecaruia dintre noi! Cu o echipa tanara, puternica si entuziasta de experti si profesionisti intr-o gama larga de domeni, activitatea AFS Project este dedicata gasirii de solutii personalizate de afaceri pentru segmente tip si de aceea isi manifesta atentia fata de fiecare detaliu in parte, ajutand la dezvoltarea durabila si performanta solutiei si proiectului implementat, imbinand selectivitatea, personalizarea si sinergia tuturor actiunilor si aspectelor intr-o congruenta sanatoasa. Ne-am convins si noi pe deplin de aceasta si pentru tot ajutorul acordat, le multumim! Proiectul Mic si Ecologist, ce tocmai a implinit 6 ani face dovada aceasta, pe deplin. AFS Project este alaturi de cei mici dar si de noi toti, pentru noi toti, cu noi toti, implicati, entuziasti, mandri, mai bogati, mai impliniti, mai frumosi, mai buni, mai adevarati!